Laugsforsamling onsdag den 26.februar 2020 kl. 19.00

Serveres fra 17.00 - 21.30

Forret:
* Hjemmelavet butterdejs tartelet
med dansk hønsekød i asparges................................. 59,-



Hovedretter:
* Stjerneskud
Med 2 stegte Rødspættefileter,
rejer, æg, røget laks, kinesisk krebs,
kaviar & grønne asparges .......................................... 159,-

* Pariserbøf
Hakkebøf stegt på lyst brød med høvlet peberrod,
kapers, hakkede rødbeder, rå løg &
past.æggeblomme .......................................................159,-

* Danmarks Nationalret :
Stegt flæsk med hvide kartofler
og persillesauce ...........................................................159,-

* Æggekage
Serveret med 2 slags flæsk, tomat, purløg, sennep,
rødbeder og rugbrød ....................................................159,-



Dessert:
* Gammeldags Æblekage
med makroner & flødeskum............................................59,-